Appartementen

 

 

             Aan de getoonde tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

Appartementen Blok 1

In het gebouw aan de Tempeliersstraat komen 28 uiteenlopende koopappartementen, waaronder twee woon-/werkstudio’s. De appartementen op de begane grond hebben een plafondhoogte van meer dan 3 meter. Plus een eigen voordeur en een terras aan/nabij het Hof. De koopappartementen op de verdiepingen beschikken over een dakterras of loggia. Ieder koopappartement krijgt in de kelder een eigen berging en er wordt een stallingplaats voor een auto aangeboden. Zo is er voor elk wat wils.

 

Tevens is in blok 1 een penthouse voorzien. Verder bevindt zich in dit gebouw de entree naar de kelder en stallingsgarage, de fietsvoorziening van Dansschool Schröder en een commerciële ruimte voor horeca. Stads wonen, je eigen plek dichtbij het centrum.

 

Alle appartementen en het penthouse in blok I zijn verkocht!

Voorbeeld gevels blok 2

           Aan de getoonde tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.       

Appartementen Blok 2

Aan de karakteristieke Raamsingel, naast Dansschool Schröder, bevindt zich dit gebouw. De vijf appartementen bevinden zich op de verdiepingen en hebben de woonkamer hoofdzakelijk aan de zonnige zijde. Met de buitenruimte op het zuidwesten en zicht op het Hof. Aan de andere kant van het appartement kijk je uit op de Raamsingel en op de hogere verdiepingen ook over de oude stad.

Naast gelijkvloerse appartementen op de eerste, tweede en derde verdieping vind je in Blok 2 dubbellaagse appartementen op de begane grond en in het souterrain. Alle woningen hebben in de kelder een berging en er wordt apart bij de woning een stallingplaats voor een auto aangeboden. 

 

Alle appartementen in blok 2 zijn inmiddels verkocht! Er is nog wel een laatste bel-etagewoning beschikbaar!  Klik hier voor meer informatie.

 

             Aan de getoonde tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.      

Appartementen Blok 3

Aan de karakteristieke Raamsingel naast Blok 2 en de steeg die toegang geeft tot het Hof, bevindt zich dit gebouw onder een bijzondere dakconstructie. De twee appartementen bevinden zich op de eerste verdieping en kregen van het ontwerpteam woonkamers hoofdzakelijk aan de zonnige zijde. Met de buitenruimte op het zuidwesten en zicht op het Hof. Aan de andere kant van het appartement kijk je uit op de Raamsingel.

 

Naast gelijkvloerse appartementen op de eerste verdieping vind je in Blok 3: dubbellaagse penthouses  op de tweede en derde verdieping en dubbellaagse appartementen op de begane grond en in het souterrain. Alle woningen hebben in de kelder een berging en er wordt apart bij de woning een stallingplaats voor een auto aangeboden.


Alle appartementen in blok 3 zijn verkocht!

Voorbeeld plattegrond

               

Aan deze getoonde inspiratie plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend. Indeling van de plattegrond kan afwijken van de verkooptekening. De verkooptekening is leidend! 

 

 

 

Tussen Blok 2 en Blok 3 leidt een steeg naar het Hof van De Vierhoek. De doorgang ligt in het verlengde van de Raamsteeg aan de andere kant van de Raamsingel.

Aan de getoonde tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.