Bel-etage woningen

 

 

Bel-etage woningen blok 2 - #8 nog beschikbaar!

Aan de karakteristieke Raamsingel naast Dansschool Schröder, bevindt zich gebouw blok 2. Daar is nu nog een allerlaatste bel-etagewoning, bouwnummer 8, beschikbaar!

 

Bel-etage betekent dat de begane grondvloer wat verhoogd is en via een trapje met bordes de voordeur bereikbaar is. Onder de bel-etage bevindt zich het souterrain met de berging, een slaapkamer en nog een extra ruimte die prima in te richten is als werkkamer!

De woonkamer en keukenruimte hebben een plafondhoogte van meer dan 3 meter (!) en via de openslaande deuren is het prive terras bereikbaar dat grenst aan het fraaie nieuwe hofje. De master bedroom heeft mooi uitzicht over de Raamsingel.

Er wordt apart bij de woning een stallingplaats voor een auto aangeboden. De garage is via het souterrain bereikbaar. 

 

 

Bouwnummer 8

* Gelegen aan en uitzicht over Raamsingel

* Woonoppervlakte circa 130 m2

* Beschut prive terras, grenzend aan het Hof 

* Openslaande deuren vanuit woonkamer naar terras 

* Twee slaapkamers en nog een extra (werk)kamer 

* Duurzaam wonen op een prachtige locatie 

* Berging in de kelder

 

Koopsom €890.000,- v.o.n.   

Koopsom stallingplaats €55.000 v.o.n. 

(2e stallingplaats wellicht nog mogelijk!)

 

Klik hier voor de verkoopinformatie

Bel-etage woningen blok 3

Aan de karakteristieke Raamsingel naast Blok 2 en de steeg die toegang geeft tot het Hof, bevindt zich gebouw Blok 3 met uitsluitend koopwoningen onder een bijzondere dakconstructie. Op de begane grond bevinden zich twee beletagewoningen met souterrain. Op de hogere verdiepingen bevinden zich gelijkvloerse appartementen en dubbellaagse penthouses.

Voorbeeld inspiratie plattegrond bel-etage woning 

Let op! De indeling van deze getoonde inspiratie plattegronden wijkt op een aantal belangrijke punten af van verkooptekeningen en woonwensen tekeningen. De verkooptekeningen en woonwensentekeningen zijn leidend!