Bel-etage woningen

 

 

Bel-etage woningen blok 2

Aan de karakteristieke Raamsingel naast Dansschool Schröder, bevindt zich gebouw blok 2 met twee fraaie beletage woningen met terras!

Bel-etage betekent dat de begane grondvloer wat verhoogd is en via een trapje met bordes de voordeur bereikbaar is. Onder de bel-etage bevindt zich het souterrain met daarin verschillende (slaap)vertrekken. De woningen hebben een berging in de kelder. Er wordt apart bij de woning een stallingplaats voor een auto aangeboden. Beide zijn via het souterrain bereikbaar. De woonkamers hebben een plafondhoogte van meer dan 3 meter (!) en via de openslaande deuren is het terras bereikbaar dat grenst aan het fraaie hofje.

 

Op de hogere verdiepingen bevinden zich gelijkvloerse appartementen.

Bouwnummer 8

* Gelegen aan en uitzicht over Raamsingel

* Woonoppervlakte circa 130 m2

* Beschut prive terras, grenzend aan het Hof 

* Openslaande deuren vanuit woonkamer naar terras 

* Twee slaapkamers en nog een extra (werk)kamer 

* Duurzaam wonen op een prachtige locatie 

* Berging in de kelder

 

Koopsom €890.000,- v.o.n.   

Koopsom stallingplaats €55.000 v.o.n. 

(2e stallingplaats wellicht nog mogelijk!)

Klik hier voor de verkoopinformatie

Bel-etage woningen blok 3

Aan de karakteristieke Raamsingel naast Blok 2 en de steeg die toegang geeft tot het Hof, bevindt zich gebouw Blok 3 met uitsluitend koopwoningen onder een bijzondere dakconstructie. Op de begane grond bevinden zich twee beletagewoningen met souterrain. Op de hogere verdiepingen bevinden zich gelijkvloerse appartementen en dubbellaagse penthouses.

Voorbeeld inspiratie plattegrond bel-etage woning 

Let op! De indeling van deze getoond inspiratie plattegronden wijkt opeen aantal belangrijke punten af van verkooptekeningen en woonwensen tekeningen. De verkooptekeningen en woonwensentekeningen zijn leidend!