Penthouses

Penthouses (dubbellaags)

 

De penthouses van De Vierhoek bevinden zich in Blok 1 aan de Tempeliersstraat en in Blok 3 aan de Raamsingel.

Alle penthouses zijn verkocht! 

 

 

Penthouse Blok 1

Penthouse? Dakvilla? Zeg het maar. Dit bijzondere appartement bevindt zich op de vierde en vijfde verdieping in Blok 1 aan de Tempeliersstraat. Op de plek van het voormalige HKB gebouw.

 

De entree tot het penthouse bevindt zich op de vierde verdieping, net als het enorme dakterras en de leefkeuken. Met een fraaie zes meter hoge vide over beide verdiepingen voorzien van een impostante glaswand en een open trap naar boven. Op de vijfde verdieping bevinden zich de woonkamer, slaapvertrekken en badkamers. De berging en stallingplaats bevinden zich in de kelder van het gebouw. Aan de noordkant kijk je door de dubbelhoge glaswand prachtig uit over de oude stad.

 

In het gebouw aan de Tempeliersstraat komen achtentwintig uiteenlopende appartementen, waaronder twee woon-/werkstudio’s. Ieder koopappartement krijgt in de kelder een eigen berging en er is een stallingplaats voor een auto voorzien. Verder bevindt zich in dit gebouw de entree naar de kelder en stallingsgarage, de fietsvoorziening van Dansschool Schröder en een commerciële ruimte voor horeca. Stads wonen, je eigen plek dichtbij het centrum.

Penthouse Blok 3 (kapvilla’s)

Aan de karakteristieke Raamsingel naast Blok 2 en de steeg die toegang geeft tot het Hof, bevindt zich dit gebouw met uitsluitend koopwoningen onder een bijzondere dakconstructie. Op de bovenste bouwlagen bevinden zicht twee dubbellaagse penthouses onder een grote indrukwekkende kap. Met veel ruimte en hoge raampartijen, met natuurlijk ook weer dat mooie uitzicht. De entree’s tot de penthouses bevinden zich op de tweede verdieping, middels een inpandige trap bereikt men de derde verdieping. De penthouses hebben aan zowel voor- als achterkant een terras/balkon en een berging en er wordt apart bij de woning een stallingplaats voor een auto aangeboden.

 

Op de onderste bouwlagen bevinden zich twee bel-etage woningen met souterrain en twee gelijkvloerse appartementen.