Woon-/werkvilla's

 

 

 

2 woon-/werkvilla's (twee onder één kap) Blok 4 

Deze woon-/werkvilla's met een hele bijzondere kap, hebben 3 bouwlagen en daarboven ook nog een fraaie entresol. Tevens hebben ze op de begane grond een terras en boven ook nog een dakterras. Naast een inpandige berging wordt er een stallingsplaats voor een auto aangeboden in de onderliggende garage, wel zo makkelijk. Noemenswaardig is de plafondhoogte van de begane grond van meer dan 3 meter!

 

Beneden is deze woning zeer geschikt voor atelier/dienstverlening aan huis, maar mag ook gewoon als woning worden betrokken. 

 

Boven hebben we alles omgekeerd: slapen en badderen op de eerste verdieping, daarboven wonen en koken, grenzend aan een groot dakterras. En dan ben je er nòg niet, want op de vierde laag, onder de kap, bevindt zich nog een extra ruimte om te gebruiken als studeer-, computer- of tv-kamer, met een royale vide naar de verdieping eronder. Deze ruimte is heel ruim en licht, door de hoogte van de kap en het vele glas.

 

Ook de trap is iets bijzonders in dit grote huis: hij gaat in één rechte lijn van beneden naar boven, het licht tegemoet.

 

De woon-/werkvilla's zijn inmiddels verkocht!

 

 

Klik hier voor ons privacy beleid.

Woon-/werkvilla's Blok 4